2011 m. lapkričio 24 d., ketvirtadienis

Keletas pamastymu ketvirtadienio diena

Ketvirtadienis.
Kalbejau su keliom savo internetinem draugem siandien ir vakar. Atrodo, tureciau nurimti, bet vistiek sirdele skauda. Kaip visuomet viskas susisuko i viena kamuoli, kuris tiesiog stovi gerklej ir nenori niekur pasitraukti.
Ant nosies Kaledos.... Atrodo, turetu buti dziugus metas, O as noriu tik issispausti i patalus ir nieko neveikti. Sios kaledos kazkaip neteikia dziaugsmo. kaip ir uosves gimtadienis. Zinoma, netureciau taip reaguot, bet nezinau, kodel taip reaguoju. Man tai tokia veidmainyste visi tie pasibuvimai kartu su vyro seima.... tiesiog tarsi kazkas butu nukirpes bendrystes siula... Tiek su vyro motina, tiek su jo seserim....
Vis jauciuos nesuprasta ir puolama. Nezinau kodel, reiktu apmastyt, kodel. Kai bandau su vyru kalbetis apie tai, tai jis tiesiog uzsiveria ir nenori to diskutuot.
Be to, vakar zuikis buvo ivertintas. Deja, kad ir kaip skaudu bebutu, jo issivystymas dabar ivertintas tik tarp 9-12 menesiu. O as slapcia vyliausi 15, nes pagal mane jis daug ka jau daro. deja.... Ziauriai skausminga man, kad jis budamas beveik 2 metu amziaus issivyste tik iki 12 menesiu amziaus.
Deja, kad ir kaip skaudu butu, nera jokios pagalbos. Norisi tik zliumbti ir tiek....Bet juk siame gyvenime reikia viska iskesti. Niekur nedingsi. kartais taip norisi i viska spjauti ir daugiau nebekovoti, nebesirupinti, tiesiog paleist vadzias ir nusileist i depresijos liuna ir ten pasilikti....
Kartais pagalvoju, kad visgi, kad ir kokia stipri bebuciau dvasia, viena karta palusiu ir viskas.
Kunas jau dabar atsisako man tarnauti.... Dar dusia laiko kazkiek ir viskas....

Nu bet nezinau, gal viskas bus gerai. Gal kazkada atsitiesiu ir ismoksiu nebesinervinti del uosves nesamoniu ir dementiskumo bei kitu zmoniu nesamoniu... kazkaip lengviau imti ziureti, ka kiti kalba ir ka sako.
Ziauriai iskaudino Grazinos poelgis, dabar uosves uzsipuolimas, sunaus ivertinimas....

Komentarų nėra: